Nocturna cu pălărie

Back in business! incubator107 revine la Brașov pe 8 mai 2015 la CCS! Hai și tu la Nocturna cu pălărie!

Pe 8 mai 2015, ora 18h30, la Casa de Cultură a Studenților din Brașov, în cadrul seriei de evenimente Zilele Tineretului 2015, va avea loc Nocturna cu pălărie. Vom experimenta rând pe rând mai multe ateliere: bucătărie spaniolă, body percussion, seara baltică, jam session, pictură, un nou look pentru hainele de care te-ai plictisit. Vor fi momente artistice, jocuri de tip board games, socializare și networking cât cuprinde. După miezul nopţii vom da drumul muzicii şi vom cânta împreună cu tinerii de la Blumbox. Pentru câteva ore, vei deveni parte din comunitatea oamenilor pasionați, a celor care vor să împărtășească ceea ce știu și fac din plăcere, să ofere astfel ceva înapoi celorlalți.

Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă sau cumpărate de ei de la piață, trec din experiență în experiență și se bucură de prezentările atelierelor, de jocuri și de voia bună creată în jurul lor. Dress code: o pălărie care te reprezintă, te face să devii un personaj sau îți dă o aură specială pentru câteva ore. În colțul cu amintiri, fotografii noștri te vor face să zâmbești și vor imortaliza momentul.

Și pentru că proiectul merită viață lungă și știm că oricine poate deveni la rândul lui meșter, așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou pe adresele de e-mail: brasov@incubator107.com și contact@mirakolix.org
Proiectul funcționează din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei, ele mergând spre meșteri, materialele pentru ateliere și echipa incubator107.
Taxa de participare pentru Nocturnă este de 10 ron.

incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să îi încurajăm pe oameni să-și descopere pasiunile și să-și urmeze vocația, fără să uite desigur să împărtășească cu ceilalți tot ce au descoperit! incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz din București, care a prins mai apoi rădăcini și în alte orașe din țară. La Brașov a apărut în toamna lui 2013, iar acum, după o pauză de un an, Mirakolix şi incubator107 vor să redea viață proiectului cu ajutorul  voluntarilor internaționali găzduiți de Mirakolix în proiectul Reshape Urban Places prin programul Erasmus+, Serviciul European de Voluntariat.

Mai multe informatii poti afla pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/Incubator107Brasov?fref=ts

 

This entry was posted in Activitati, Activități pentru adulți, Ce facem?, Evenimente, Serviciul European de Voluntariat. Bookmark the permalink.