Campania MIRA’KOLOGIC

StickerCampanieMirakologic

Anul trecut Mirakolix  a lansat o mică campanie eco ce a avut ca scop conştientizarea comunităţii locale asupra importanţei protecţiei mediului. O atitudine şi un comportament prietenesc faţă de mediu au fost tot timpul extrem de importante pentru Mirakolix, iar prima ediţie a festivalului „Ceva de Vară” a fost ocazia perfectă pentru a introduce ideea de MIRA’KOLOGIC.

Pentru că este o idee dragă nouă, anul acesta relansăm campania „Mira’kologic” şi am pregătit câteva acţiuni şi activităţi de „revitalizare” a acesteia.

Mulţi oameni vor să facă ceva pentru mediul înconjurător fără să ştie cum sau ce impact au acţiunile lor asupra mediului. Pentru a-i ajuta pe oameni să conştientizeze, am creat această campanie, care să implice persoane în mod activ, oferindu-le informaţii utile şi sfaturi pentru a integra o perspectivă ecologică în viaţa lor de zi cu zi. Aceste sfaturi vor include diferite teme: apa şi economisirea ei, pădurile, alimentaţia şi deşeurile. Pe lângă acestea, graficele şi statisticile vor creşte accesibilitatea informaţiilor necesare.  Este important sa-i motivam pe oameni sa se implice activ şi în acelaşi timp să punem accent pe necesitatea de a reduce impactul asupra planetei.  Pentru a demonstra câte moduri diverse şi uşoare există pentru a face acest lucru organizăm un workshop de reciclare la a doua ediţie a festivalului “CEVA DE VARĂ”. Reciclarea nu este neaparat despre realizarea unor obiecte decorative, dar poate fi utilizată în multe alte scopuri foarte folositoare care nu doar că te ajută să economiseşti bani, ci şi să ai un impact pozitiv asupra mediului. Mai multe informaţii găsiţi  pe blogul nostru, unde sunt postate săptămânal articole despre cum putem salva această planetă minunată.

This entry was posted in Activitati, Activități pentru copii, Ce facem?, Evenimente, Festivaluri, Proiecte, Proiecte educaționale, Serviciul European de Voluntariat. Bookmark the permalink.