O nouă sesiune a Şezătorii urbane!

Vă salutăm cu drag! După Şezătorile urbane ale lunii decembrie continuăm să organizăm noi ateliere drăguţe pentru voi!

Păstrăm acelaşi concept al Şezătorii urbane, în care-ţi oferim alternative de petrecere a timpului liber de-a lungul acestei ierni lungi şi reci! Programul pentru următoarele sesiuni ale lunii ianuarie este gata! În fiecare joi în jurul orei 16:30, aşa cum v-am obişnuit. Pentru a fi la curent cu noutăţile puteţi accesa paginile cu evenimentele noastre de pe facebook!

În data de 15: International Cooking! Zi în care am învăţat împreună cu oaspeţii noştrii cum să gătim faimoasele şi delicioasele gnocchi italiene, asezonate cu salată cu roşii şi brânză, iar la final ne-am îndulcit cu budingă de ciocolată!

SAM_0116 SAM_0129 SAM_0137 SAM_0151

În 22 şi 29 ianuarie: confecţionare mese din paleţi vechi: Vom finaliza în curând mobilierul propus şi început împreună cu voi, astfel ne vom putea bucura împreună de noul nostru mobilier de la birou!

    SAM_0181SAM_0183SAM_0192

 

 Vom continua cu Şezătoarea şi în luna ce va urma! Vom învăţa împreună noi reţete culinare, noi tehnici de a face brăţări şi vom construi unelte utile pentru atelierul de sport al lui Mirco! Pentru mai mult informaţii nu ezitaţi să ne vizitaţi pagina de Facebook!

 Sunteţi bineveniţi şi întâmpinaţi!

This entry was posted in Activitati, Activități pentru adulți, Evenimente, Serviciul European de Voluntariat and tagged , . Bookmark the permalink.