Sezătoare urbană pentru artişti şi artizani braşoveni

Dacă eşti un artist sau artizan interesat de promovarea muncii tale, pe 3 aprilie eşti aşteptat la o întâlnire deschisă la centrul de tineret al Asociaţiei Mirakolix.

Mirakolix caută artizani din Braşov şi din împrejurimi pentru un proiect cooperativ bazat pe promovarea produselor artizanale. Împreună cu 4 voluntari din Franţa, Lituania şi Germania, asociația este interesată să contribuie la promovarea produselor artizanale tradiţionale şi moderne, dar şi la promovarea artiştilor și artizanilor dornici de a împărtăși comunității brașovene din munca și meșteșugul lor.

Scopul acestei iniţiative este de a construi un forum sau un colectiv activ al artizanilor şi artiştilor în vederea promovării produselor acestora în spaţiul urban şi creşterea conştientizării asupra produselor artizanale tradiţionale şi moderne în Braşov şi în împrejurimi.

Vineri, pe data de 3 aprilie la ora 18:00, Mirakolix invită artiştii artizani şi pe cei interesaţi de artă şi artizanat la o întâlnire deschisă în centrul său de tineret pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 29, ap.1. Întâlnirea va fi folosită pentru a discuta proiecte viitoare, a împărtăşi idei, a construi o comunitatate a artiştilor artizani din Braşov şi din împrejurimi şi a discuta modalităţi de promovare a produselor realizate.

Persoanele interesate se pot înscrie sau cere mai multe informaţii la adresa de e-mail: info@mirakolix.org sau la telefon: 0757617868.

 

Întâlnirea aceasta face parte din proiectul Reshape Urban Places, finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus+, Serviciul European de Voluntariat.

 

This entry was posted in Activități pentru adulți, Ce facem?, Serviciul European de Voluntariat. Bookmark the permalink.