Concurs de biciclete – Festivalul CEVA de VARĂ

Buna tuturor celor care indragesc natura, activitatile in aer liber si mai ales biciclistilor!

Noi facem parte dintr-un grup de 7 voluntari (Serviciul de Voluntariat European) din diferite tari si organizam acest festival de vara pe data de 19 iulie in Intorsura Buzaului si am decis sa il numim ‘Ceva de Vara’. https://www.facebook.com/events/1434676983464033/?fref=ts

Vom organiza diferite activitati, concerte si de asemenea concursuri de mountain biking. Va fi o pista marcata pentru biciclete de aproximativ 15-20 km si vor fi la orice intersectie voluntari care va vor indruma sa o luati pe drumul corect.

Participarea este gratuita. De asemenea, concurentii vor avea in permanenta acces la racoritoare si apa. Ei vor fi recompensati la final in functie de categoria la care participa.

Saptamana viitoare vom prezenta harta concursului- va fi valabila pe www.bikemap.net si in format GPX pentru a putea fi folosita cu diferite sisteme GPS.

Daca sunteti interesati si vreti sa participate la concursul de mountain bike sau aveti orice intrebari , contactacti-ne printr-un email in care va rog sa specificati intrebarea, numele si varsta la concurs.bicicleta@gmail.com

De asemenea va fi un concurs pentru copii, daca aveti copii, luati-i cu voi! Pentru concursul copiilor nu este nevoie de inregistrare.

Va asteptam cu drag!
Ne vedem pe 19 Iulie!

This entry was posted in Activitati, Activități outdoor, Activități outdoor, Activități pentru adulți, Activități pentru copii, Ce facem?, Concursuri, campionate, Festivaluri. Bookmark the permalink.