Joi de joi – Free Parking Brașov -Parcul Tractorul

Ne pregătim pentru o vară activă şi relaxantă in parc!

Mirakolix va fi în Parcul Tractorul în fiecare dupa-amiază de joi cu activităţi pentru toate vârstele. De când? Începând din 26 iunie 2014 și până la final de luna august.

În prima joi, în 26.06 vrem să avem ceva mai multă muzică. Poate reuşim şi să cântăm împreună?

Sportul şi jocurile pentru cei mari şi pentru cei mici vor fi şi ele prezente, desigur.

Nu vom rata nici ocazia de a vă prezenta noul nostru proiect Mirakolix, și anume Festivalul CEVA DE VARĂ, ce va avea loc în Întorsura Buzăului pe 19 iulie 2014.

Vă aşteptăm din nou cu  pături, mingi, biciclete, skate-uri, role, umbrele de ploaie sau de soare, cartea preferată sau o prăjitură bună de casă.

Dacă aveţi rătăcită şi vreo rază de soare prin buzunar nu o uitaţi acasă!

Vă așteptăm! Echipa Mirakolix

Evenimentele „Free Parking” sunt organizat de asociația Centrul de jocuri Mirakolix ca parte integrantă a proiectelor„Playride” şi „Science Playgrounds”, finanţate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acţiune, acţiunea Serviciul European de Voluntariat. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

This entry was posted in Activitati, Activități outdoor, Activități outdoor, Activități pentru adulți, Activități pentru copii, Ateliere ludice, Ateliere ludice, Ce facem?, Evenimente, Evenimente pentru copii, Părinți și copii la joacă, Programe de joacă. Bookmark the permalink.