Au început înscrierile pentru voluntari – festivalul CEVA DE VARĂ 2015

Pe timpul verii, în perioada 18-19 iulie 2015, Mirakolix organizează a doua ediţie a festivalului Ceva de Vară (puteţi arunca o privire asupra ediţiei de anul trecut aici). Pentru a transforma festivalul într-un eveniment memorabil avem nevoie de voluntari- oameni activi, gata să se implice cu suflet în organizarea unui eveniment alternativ într-o comunitate mică.

Înainte de începerea propiu-zisă a festivalului te poţi implica în pregătirea materialelor, promovarea evenimentului, activităţi de fundraising, pregătirea spaţiului de desfăşurare a festivalului şi multe alte sarcini mai mici sau mai mari, dar esenţiale în realizarea festivalului.

Pe parcursul festivalului sarcinile vor fi diferite şi grupate pe multiplele zone ale festivalului:

În zona de jocuri poţi să explici oamenilor diferite jocuri sau să te asiguri că totul se desfăşoară conform programului.

În zona de concursuri poţi să ajuţi în cadrul concursului de orientare, să asişti pe parcursul concursului de biciclete şi să te asiguri că toţi participanţii respectă traseul şi regulile concursului sau să ajuţi în zona concursului pentru copii, prin explicarea regulilor şi asistarea pe parcursul competiţiei.

În zona de ateliere poţi fi de mare ajutor diferiţilor facilitatori. Sau poate îţi doreşti să propui propiul tău atelier?

Dacă vrei să experimentezi lucrul cu artiştii, atunci zona artiştilor este locul potrivit pentru tine. Pe lângă contactul cu artiştii din festival, poţi fi de mare ajutor şi în decorarea şi transformarea scenei.

Acestea şi multe altele sunt sarcini pe care le pot face voluntarii Ceva de Vară. Dacă ai găsit ceva interesant sau dacă doar vrei să ne ajuţi dă-ne de ştire completând formularul pentru voluntari sau contacându-ne pe facebook.

This entry was posted in Activitati, Activități outdoor, Festivaluri. Bookmark the permalink.