Comunicat Ziua Europei – One knock on Europe’s door – 2013-05-09

Cluj-Napoca – 9 mai 2013

Asociația „Centrul de jocuri Mirakolix” organizează în data de 9 mai 2013, între orele 14.00-18.00, în Piața Muzeului evenimenimentul intitulat „One knock on Europe’s door”.
Prin acest eveniment dorim să reamintim clujenilor sărbătorirea pe data de 9 mai a Zilei Europei și să le oferim un prilej de a reflecta cu privire la ceea ce reprezintă Europa pentru ei înșiși.
În cadrul evenimentului clujenii vor putea să transmită – în mod simbolic – un mesaj sau un salut Europei: verbal, non-verbal, alături de persoane dragi, cântând sau dansând. „Poarta Europei” va fi mutată pentru câteva ore la Cluj, în Piața Muzeului, unde mai multe camere de filmat vor înregistra mesajele trecătorilor.
Toate înregistrările realizate în cadrul evenimentului, precum și cele postate online vor putea fi viualizate pe pagina http://knockeuropedoor.weebly.com/index.html

Despre proiectul „Play your way!
Proiectul Play your way! se desfășoară în perioada 01.08.12-30.09.13 cu sprijinul Comisiei Europene prin programul „Tineret în Acțiune”, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat. Scopul proiectului este de a diversifica oportunităților de învăţare non-formală cu dimensiune europeană și interculturală în rândul comunității urbane și rurale clujene.

Despre Asociația Mirakolix:
Centrul de jocuri Mirakolix este o organizație non-guvernamentală, fără implicare politică sau religioasă, înfiinţată în anul 2006 ca urmare a nevoii identificate la nivel național și, în mod special, la nivelul orașului Cluj-Napoca de a promova educația non-formală prin joacă/jocuri în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor. Datorită experienței celor 7 ani de animație socio-culturală în mediul urban și rural, activitățile organizației s-au dezvoltat înspre diverse metode creative de educație non-formală.

Persoane de contact:

Alexandra Șuiaga,
Responsabil eveniment
Tel: 0745 678 389
e-mail: info@mirakolix.org

Gary Delepine,
Coordonator activități
Tel: 0757 229 264

comunicat_presa_varianta_pdf

This entry was posted in Comunicate de presa, Resurse. Bookmark the permalink.