Atelierul Workin’ Out 2015

Dacă doriți să deveniți sau să vă mențineți FIT, echipa din proiectul Inside Journey vă propune o soluție prin antrenamentele fizice din seria Workin` Out! Atelierul este bazat pe diferite exerciții de yoga și calisthenics PRASARITA. Deoarece este împărțit în 4 etape, atelierul este ideal atât pentru începători, cât și pentru cei avansați.

În fiecare vineri din luna ianuarie de la 17.00 am inițiat atelierul de Workin ‘out’ în cadrul căruia ne-am antrenat corpul și mintea pentru a ne dezvolta aptitudinile fizice.

In februarie am continuat exercițiile de menținere a greutății corporale și ne-am concentrat asupra condiției fizice și asupra controlului general al propriului corp.

Atenție! Am schimbat ziua săptămânii și ora de începere: excercițiile de menținere a greutății corporale vor avea loc în fiecare joi de la ora 15.00!

De altfel să știți că nu aveți cum să vă plictisiți în cadrul antrenamentelor: folosim tehnici și exerciții diferite în fiecare săptămână.

V-am pregătit și o fișă cu punctaje pe care o veți putea completa pentru a vă înregistra propriul progres.

Nu uitați să vă aduceți haine sportive!

Mai jos găsiți câteva impresii de la atelierele precedente!

Când are loc atelierul Workin` Out:  în fiecare joi de la 15:00

Unde: Brașov, str. Constantin Brâncoveanu, nr. 29, ap. 1

Ne vedem data viitoare!

This entry was posted in Activitati, Activități pentru adulți, Activități pentru copii, Ateliere ludice, Ateliere ludice, Ce facem?, Evenimente, Proiecte, Proiecte de formare. Bookmark the permalink.