Concurs de MTB la festivalul CEVA DE VARĂ

CEVA DE VARA vă provoacă şi anul acesta la un concurs de mountain bike!

Împătimiţi ai competiţiilor şi testării propiilor limite, exploratori uimiţi ai pădurilor şi dealurilor ţării, prieteni fideli ai bicicletelor- ne întâlnim cu toţii la Întorsura Buzăului în duminică de cuptor, pe teren pregătit de festival.

Traseul nostru are o lungime de 9,7 km şi 250m diferenţă pozitivă de nivel şi este un bun început pentru descoperirea zonei cu dealuri line din Întorsura.

Competiţia se va desfăşura duminică, 19 iulie 2015, începând cu ora 12:00, iar participarea este gratuită. Concurenţii vor avea în permanenţă acces la apă, fiind în final recompensaţi cu CEVA răcoritor de vară, în funcţie de categoria la care participă.

Pentru a începe cursa odihniţi şi relaxaţi vă aşteptăm cu drag să vă bucuraţi alături de noi de prima zi a festivalului şi să rămâneţi peste noapte la cort, în camping-ul Ceva de Vară. Pe timp de zi vă puteţi întrece în tras cu arcul sau în aruncat baloane cu apă, puteţi să vă provocaţi prietenii la jocuri distractive, să învăţaţi noi tehnici de redecorare a vestimentaţiei sau să savuraţi o felie zemoasă de pepene dintr-un hamac colorat. Pentru cei mai mici am pregătit de asemenea o mulţime de activităţi, printre care şi un concurs de îndemânare pe bicicletă. Pe seară, vă mai ţinem puţin treji cu vibraţii şi ritmuri variate venite dinspre scena festivalului, pentru ca apoi să vă puteţi retrage în corturi şi adormi pe trosnitul focului de tabară. Duminică dimineaţa promitem să vă trezim cu miros de cafea şi mic dejun copios pregătit în zona de alimentaţie, iar după competiţie vă răsplătim din nou cu concerte binemeritate!

Regulamentul concursului poate fi accesat aici, iar înscrierea se poate face completând acest formular până la data de 15 iulie 2015 sau la faţa locului, în data de 18 iulie, în intervalul orar 17:00-20:00 şi în data de 19 iulie între orele 09:00- 11:00.

Concursul de mountaibike Ceva de Vară 2015 este un eveniment organizat în parteneriat cu asociaţia Carpathian MTB Trails şi se află la cea de-a două ediţie.

Vă aşteptăm la Întorsura Buzăului cu miros de fân proaspăt cosit şi cu energia dată de lucruri făcute cu pasiune!

This entry was posted in Activitati, Activități outdoor, Activități outdoor, Activități pentru adulți, Blog, Ce facem?, Concursuri, campionate, Evenimente, Festivaluri. Bookmark the permalink.